Fertilitet Akupunktur

Bestil tid (klik her)
RAB i akupunktur & autoriseret sygeplejerske
 
Jeg har 22 års erfaring med akupunkturbehandling, når du gerne vil være gravid og gerne vil klargøre kroppen til en graviditet og også, når du er i IVF-behandling (ICSI) eller i inseminationbehandling og har brug for de optimale betingelser til at ægget sætter sig fast i livmoderslimhinden og bliver gravid.
-
Læs mere nede på siden om akupunkturbehandling når du er i IVF-behandling (ICSI-behandling) eller i inseminationsbehandling eller, når du bare gerne vil klargøre kroppen til at blive gravid.
Læs også gerne anbefalinger længere nede på siden.
-
 Lars Teit Akupunktur Akupunktur
Lars Teit, Akupunktør & Sygeplejerske
-
-
Anbefalinger fra tidligere klienter:
-Hej Lars. Så er jeg gravid. Er helt sikker på, at det er de behandlinger jeg har fået hos dig for 1 1/2 måned siden. Har ellers fået, at vide at jeg nok skulle regne med at skulle i fertilitetsbehandling, fordi der er gået så lang tid uden resultat. Jeg er bare så glad. (Louise)*
 
- Her er min tilbagemelding Lars. Jeg har været ovenud tilfreds med forløbet hos dig. Efter at min kæreste Marie og jeg havde været gennem to IVF behandlinger ville vi prøve om akupunktur kunne gøre en forskel og det må det have gjort for jeg er nu gravid i sjette måned. Tak for god behandling. Kh. Mia* 

-Kære Lars. Vil bare lige fortælle dig, at det lykkedes denne gang med fertilitetsbehandlingen. Skulle have brugt akupunktur de andre gange, hvis jeg havde vidst det kunne virke så godt. Men nu er jeg 5 måneder henne, så nu er det sikkert at sige det. Kh. Pia * 
 
- Efter at have forsøgt på `naturlig vis` gennem to år fik jeg akupunktur hos dig inden vi ville gå videre til fertilitetsbehandling, men før det fik jeg i alt fire behandlinger hos Lars er jeg nu gravid i fjerde måned. Vi er meget taknemmelige og tror bestemt, at akupunktur har haft hjulpet. Bh. Clara*
 
Hej Lars. Denne gang ved inseminationen blev jeg gravid og er nu 4 måneder henne. Man kan selvfølgelig aldrig helt præcist sige, at det var akupunkturen som gjorde det, men de to andre gang havde jeg i hvert fald ikke prøvet akupunktur og den ene gang jeg prøvede akupunktur blev jeg gravid. :-) Fra Anja *
* Patientudtalelsen er en individuel udtalelse og er baseret på en individuel oplevelse og klinikken kan ikke garantere, at alle vil have samme oplevelse.

 -

-

IVF - ICSI og akupunktur:
Ved IVF og ICSI behandles der ca. 1 x om ugen i stimulationsperioden op til ægudtagning og så før ægoplægning (gerne dagen før eller samme dag) eller lige efter ægoplægning samme dag (hvis det ikke kan lade sig gøre dagen før eller samme dag).
Akupunktur gives for at afbalancere kroppen og for at optimere mulighederne for at ægget sætter sig fast i livmoderslimhinden.  Akupunkturbehandling øger blodtilførslen til livmoderen og chancerne for graviditet øges signifikant ved at give akupunktur. 
* En metaanalyse hvor alle egnede studier er gennemgået af en ekspertgruppe konkluderer, at der er videnskabelig effekt af akupunktur (Tidsskrift: British Medical Journal, Mar 2008; 336:  545-549)
 
 
Insemination og akupunktur:
Ved insemination gives der akupunktur ugen før inseminationen og igen så tæt på tidspunktet for inseminationen som muligt (gerne dagen før eller samme dag) og igen 3-5 dage efter inseminationen.
Akupunktur afbalancerer bl.a. immunforsvaret og øger blodgennemstrømningen i livmoderen, så ægget bedre kan sætte sig fast efter befrugtningen.
 
 
 
Forsøgt i lang tid og akupunktur:
Akupunktur kan hjælpe, hvis man gerne vil gøre kroppen klar til en naturlig graviditet. 
Akupunktur hjælper kroppen til balance ved at øge gennemstrømningen i livmoderslimhinden og påvirke immunforsvaret, så ægget bedre kan sætte sig fast og dermed øges chancerne for at blive gravid.
Ønsker man graviditet på "naturlig" måde gives der akupunktur 7-10 dage efter sidste menstruationsdag og så igen så tæt på ægløsningstidspunktet som muligt.
Akupunktur kan også være en hjælp til dem, der har oplevet spontane aborter.

Tidsbestilling/spørgsmål:
Tlf:/SMS: 20 47 15 16  Email:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  
Onlinebooking: book online (klik her) 
P.A. Logo hjemmeside     
-
Lars Teit:
RAB-godkendt i akupunktur via. Sundhedsstyrelsen.
22 års erfaring med akupunktur.
Uddannet i både kinesisk & vestlig akupunktur.
Sygeplejerske, men arbejder kun med akupunktur.
Bruger sterile engangsnåle. 
En behandling varer ca. 50 min. (30 min. med nåle i)
 -
Sygeforsikringen `danmark`: Yder tilskud 
Medlem af Praktiserende Akupunktører
RAB-godkendt
-
 -
Pris:
Pris pr. beh: 500 kr. 
-
-
Adresse: Naverland 2, 3.sal i Glostrup 
Der er gratis parkering ved klinikken og bus på.
Naverland 2

                    

Billede Nyt Naverland

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Akupunktur Glostrup Akupunktur

www.smerter-akupunktur.dk